ΒΙΡΑ ΤΙΣ ΑΓΚΥΡΕΣ

Ιδού όλοι οι απλοί, παραδοσιακοί και οικείοι οδικοί και θαλάσσιοι
δρόμοι για να φτάσετε στην Τήνο και το ξενοδοχείο Favie Suzanne.

ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

Από το λιμάνι αν προχωρήσετε στον κεντρικό δρόμο της προκυμαίας και στρίψετε αριστερά στο supermarket Champion Μαρινόπουλος, στα 30μ. ευθεία θα συναντήσετε στα αριστερά σας το πάρκο «Αραπάκι» και...Voila το ξενοδοχείο Favie Suzanne! Αν πάλι επιλέξετε να έρθετε από τον περιφερειακό, κατεβαίνοντας τον κεντρικό δρόμο προς την Χώρα της Τήνου θα το βρείτε στα δεξιά σας λίγα μέτρα πριν το μέσα λιμάνι! ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝΟΥ: (+30) 22830 22348

ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ

Με ferry boat (4 ώρες) ή ταχύπλοο (2 ώρες)
ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ: (+30) 22940 28888

ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με ferry boat (5 ώρες) ή ταχύπλοο (3 ώρες & 30 λεπτά)
ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: (+30) 210 4511311

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Το καλοκαίρι, η Τήνος συνδέεται ακτοπλοϊκά με τις υπόλοιπες Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τη Θεσσαλονική και την Κρήτη με προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων.

TIPS

  • Προτιμάτε δρομολόγια από την Ραφήνα για εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.
  • Λόγω του αυξημένου θρησκευτικού τουρισμού κατά την διάρκεια θρησκευτικών εορτών, όπως του Ευαγγελισμού (25/3), της Αγίας Πελαγίας (23/7), της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (15/8), του Πάσχα, κλπ. σας συμβουλεύουμε να προγραμματίζετε εγκαίρως την μεταφορά και τη διαμονή σας στο νησί!
  • Για όσους προτιμούν τον αέρα από τη θάλασσα, η Τήνος διαθέτει μόνο ελικοδρόμιο, συνεπώς θα πρέπει πρώτα να μεταβούν αεροπορικώς στη Σύρο ή την Μύκονο και από εκεί με καράβι στην Τήνο.